præsentere
Et 28 dages program som primer & kickstarter din performance på fodboldbanen med optimal tilrettelagt styrke- og konditionstræning specifikt til fodboldspillere, som ønsker at blive hurtigere, stærkere og mere fit - hurtigt!
BLIV HURTIGERE, STÆRKERE & MERE FIT!
Performance Primer Program er designet til dig som spiller fodbold og ønsker at kunne løbe hurtigere, hoppe højere og vinde flere nærkampe. Performance Primer Program er et 28 dages program, hvor din krop bliver primet til at performance bedre på fodboldbanen og i styrkelokalet.

I programmet arbejdes der med mobilitet, styrke og power træning, sammensat på en måde, så det ikke går udover din fodboldtræning, men optimere din tid i træningscentret og forbedre din performance på banen.

Med en hel unik tilgang, vil du opleve hvordan din krop på bare 28 dage bliver stærkere, mere mobil samtidig med vi forbedre din kondition!

Konditionstræning handler ikke bare om lange løbe turer, men om at træne de rette energisystemer, så det kan overføres til fodboldbanen.
3 SIMPLE MEN EFFEKTIVE STEPS TIL EN BEDRE PERFORMANCE!
Test din styrke og konditions med vores forskellige test.
Forøg din styrke med specificerede styrkeprogrammer.
Udnyt din nye styrke og udvikle mere power & fart!
PERFORMANCE PRIMER PROGRAM ER UNIKT DESIGNET TIL AT FORBEDRE DIN PERFORMANCE PÅ FODBOLDBANEN PÅ REKORD TID!
HER ER HVAD DU FÅR:
PERFORMANCE PRIMER PROGRAM
PROGRAM TIL BEDRE MOBILITET
Som fodboldspiller er det let at få ekstremt stramme baglår og inderlår. Dette øger risikoen for baglårs- og lyske skader, samtidig med det begrænser din performance.

Med dette program, vil du opleve at din bevægelighed bliver bedre, samtidig med din risiko for skader minimeres markant.
PERFORMANCE PRIMER PROGRAM
PROGRAM TIL FORØGET STYRKE
Det er super vigtigt at du som fodboldspiller er stærk, og det skal prioriteres. Ligeledes er det ekstremt afgørende at du bliver rigtig stærk, før du laver for meget plyometrisk træning. 

Med dette styrketræningsprogram vil du hurtigt blive stærkere i både ben og overkrop.
PERFORMANCE PRIMER PROGRAM
PROGRAM TIL HØJERE POWER
I dette program udnytter vi din forøgede styrke, og træner mere power og eksplosivitet. Dette step er super vigtigt og afgørende for din fart på fodboldbanen.

Bliv stærk først, derefter vil du med dette program, præstere langt bedre i løbedueller og nærkampe.
PERFORMANCE PRIMER PROGRAM
ENERGY SYSTEM TRAINING (EST)
Konditionstræning skal ikke bare være konditionstræning. Det er vigtigt at din konditionstræning, forbedre det energi system som du rent faktisk bruger på fodboldbanen.

Med dette træningsprogram vil du kunne lave flere intense løb og have mere energi i slutningen af kampen.
PERFORMANCE PRIMER PROGRAM
INDLEDENDE STYRKETEST
Hvor stærk er du egentlig? Dette er et spørgsmål, som er vigtigt at du som fodboldspiller stiller dig selv, og lige så vigtigt at du tester det. På denne måde vil det blive tydeligt om du rent faktisk er stærk nok, og er der forskel på højre og venstre og evt. også forside og bagside. 
PERFORMANCE PRIMER PROGRAM
INDLEDENDE KONDITIONTEST
Hvor god form er du i? Og er den specifik til fodbold? Det er afgørende at du tester din kondition i relevante test, som rent faktisk siger noget om din performance på fodboldbanen. (Hint: det gør en 10km løbetest ikke!).
PERFORMANCE PRIMER PROGRAM
VIDEO GUIDES
I Performance Primer Program får du selvfølgelig adgang til video guides af alle øvelser vi har i programmet.

På denne måde sikre vi at du får det optimale ud af din træning, så du kan løbe hurtigere, blive stærkere og skadesfri.
FORBEDRE DIN PERFORMANCE PÅ 28 DAGE!
NORMAL PRIS: 399 KR.
DIN PRIS I DAG: 149 KR.
Performance Primer Program bliver leveret til direkte download til din indbakke som PDF fil og kan tilgås på både computer, tablet og smartphone. I programmet er der direkte adgang til video guides af øvelser, så du let kan se hvilken øvelse du skal lave.

Prisen for programmet er en éngangsbetaling, og du skal ikke betale yderligere.